Evenementen

Regelmatig houden wij inspirerende evenementen en verrassende acties. Onze modeshows zijn enorm bekend en een plaatsje reserveren is een must. Het is de start van het nieuwe modeseizoen met de mooiste mode en de meeste keus. De shows zijn één en al inspiratie, met veel tips & tricks in een gezellige sfeer met diverse traktaties.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze shows, events en uitverkoop?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en-/ of like ons op Faceboook of Instagram.

Modeshow

Ondanks dat het buiten nog lekker weer is, zijn we in de winkel alweer druk bezig met de nieuwe najaarscollectie. Tijdens de modeshow op 25 & 26 september laten we door middel van verschillende sets zien wat de trends zijn en hoe je deze kan combineren.

Om 19.00 staat de koffie klaar en vervolgens zullen we om 19.30 beginnen met de show. Na de show verzorgen we uiteraard een hapje en een drankje en is er de mogelijkheid om de collectie van dichtbij te bekijken. Welke kleuren passen bij elkaar? Kan ik twee prints met elkaar combineren? Welke schoenen passen hier het beste bij? Wij staan klaar om op alle vragen antwoord te geven.

Reserveer je plek voor de woensdag- of donderdagavond á €5,- door een reactie in dit evenement, mail (info@jackyhart-bijbo.nl), WhatsApp (0682684312) of bel (0255517494).

Wij hebben er heel veel zin in. Tot snel!

Team Jacky Hart Bij Bo