Evenementen

Regelmatig houden wij inspirerende evenementen en verrassende acties. Onze modeshows zijn enorm bekend en een plaatsje reserveren is een must. Het is de start van het nieuwe modeseizoen met de mooiste mode en de meeste keus. De shows zijn één en al inspiratie, met veel tips & tricks in een gezellige sfeer met diverse traktaties.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze shows, events en uitverkoop?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en-/ of like ons op Faceboook of Instagram.

Smile, Sparkle, Shine!

De donkere maanden komen eraan. Wij gaan je inspireren met mooie sets die je laten glimlachen, fonkelen en stralen.

Dinsdag 24 november om 20:00 uur laten we tijdens onze online modeshow 20 verschillende sets aan jullie zien. Tijdens de show zitten wij klaar om via social media en WhatsApp direct jullie vragen te kunnen beantwoorden.

Je kijkt heel makkelijk mee:
Klik hier voor de modeshow via Facebook.
Klik hier voor de modeshow via YouTube.

Om alles nog beter te zien raden wij aan om via de laptop of tv te kijken. Heb je iets leuks gezien wat je wilt komen passen of wilt reserveren? Maak een screenshot en stuur deze via WhatsApp (+31682684312) naar ons toe.

Lieve allemaal,

Een bericht van ons over hoe wij omgaan met het coronavirus. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen, maar tegelijkertijd zijn wij bezig met brainstormen over extra service.

Onze winkel is ruim en er zijn weinig personen tegelijk aanwezig. Kan of wil je liever thuis blijven? Dan bieden wij deze service:

Je kunt al je vragen of verzoeken stellen via onze social media kanalen, maar ook via WhatsApp (0682684312) of ons bellen (0255517494). We proberen zo snel mogelijk te reageren. 

Via social media blijven wij jullie inspireren met voor vrolijke praktische sets, want dat is wat we nodig hebben toch? We horen graag als jullie iets specifieks willen zien. 

Tot slot; wat kun je voor ons doen?

Blijf vooral thuis als je last hebt van verkoudheid, hoesten en/of verhoging.

Blijf gezond en let op elkaar!

Veel liefs,
Jacomien, Bo, Jennefer en Dominique