Ontvang je onze nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief krijg je maximaal twee keer per maand post van ons in je inbox! Op deze manier houden we je over alles op de hoogte. Hieronder vind je het archief met de laatst verstuurde nieuwsbrieven. Laat je onderaan de website meteen je e-mailadres achter? Dan mis je voortaan niks meer!

Nieuws

Modeshow 25 & 26 maart

Het is voor vele echt al een vast uitje op de agenda, maar mocht je nog niet bekend zijn met de modeshows leggen we graag nog even uit wat je kan verwachten.

Final Sale

De laatste ronde van de SALE gaat van start. T/m 1 februari zijn alle sale items met 50% korting. Daarnaast zijn er ook nog steeds leuke sterk afgeprijsde artikelen.

Start SALE 27 december

Als alle Kerst gekte straks voorbij is start bij ons de SALE gekte! Vanaf vrijdag 27 december zal een deel van de collectie afgesprijsd zijn. De korting bepaal je zelf.

Helena Hart Event

Woensdag 18 december staat de hele dag in het teken van Helena Hart. De feestdagen staan voor de deur en wij gaan jou laten zien hoe je Helena Hart ‘party proof’ combineert.

Jewelry event by LJ op zaterdag 5 oktober

Aankomende zaterdag vanaf 11:00 uur hebben we weer iets leuks: Lynn van BY LJ komt naar de winkel. Zij neemt haar prachtige collectie handgemaakte sieraden mee en kan ter plekke iets moois voor je personaliseren.

Modeshow update

Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de modeshow. Om inspiratie op te doen voor alle sets die we gaan laten zien houden we alle najaarstrends goed in de gaten.

Hogere kortingen

Woensdag 17 juli start het Zomerfestival.IJmuiden. Met op zaterdag 20 juli de welbekende jaarmarkt. Speciaal voor deze dag hebben wij op geselecteerde items hoge kortingen.

Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag. We geven een aantal cadeautips en inspireren je direct met zonnige voorjaarssets. In de winkel adviseren we je graag en de koffie, of thee, staat altijd klaar.

Kortingen tot 70%

t/m zaterdag 13 april is het Stock Sale: de zomercollectie van vorige jaren hangt met kortingen tot 70% in de rekken. En bij 6 of meer artikelen ontvang je nog eens 10% extra bonkorting!

5 jaar Bij Bo

Het lijkt ons geweldig om dit eerste jubileum op zaterdag 6 april te vieren. De dag wordt om half 10 feestelijk gestart met een (gratis) champagne ontbijt.

Modeshows 27 & 28 maart

De eerste warme zonnestralen en alle mooie voorjaarsbloemen maken ons vrolijk: spring is coming! Dit fijne gevoel betekent tegelijkertijd dat alles wat je vorige week nog...

In de Thalys naar Parijs

We zijn vorige week weer een dag in Parijs geweest voor inkoop. Inmiddels is alles uitgepakt en mooi ingehangen. Tijdens ons "Make-up Check" event is dus genoeg nieuws te zien.

Food, fashion & fun

Op dinsdag 11 december om 19:45 uur ben je van harte welkom bij De IJmond Brasserie en Restaurant en word je hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels

Helena Hart Styling Event

Op vrijdag 19 oktober komt Helena Hart haar prachtige collectie presenteren. Thema: ‘you can leave your pants on’.

Helena Hart Event

Op vrijdag 19 oktober komt Helena Hart haar prachtige collectie presenteren. Een mannequin showt direct alle looks.

Spetterende modeshows

Met veel genoegen nodigen wij je uit voor onze modeshows op 26 en 27 maart. Uiteraard worden de mooiste items uit de collectie uitgebreid geshowd.