Ontvang je onze nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief krijg je maximaal twee keer per maand post van ons in je inbox! Op deze manier houden we je over alles op de hoogte. Hieronder vind je het archief met de laatst verstuurde nieuwsbrieven. Laat je onderaan de website meteen je e-mailadres achter? Dan mis je voortaan niks meer!

Nieuws

Lachen gieren brullen

We gaan lachen, gieren, brullen tijdens onze bingo avond op donderdag 28 november (aanvang 19:00 uur). Cor den Draaijer komt speciaal naar de Kennemerlaan om deze avond in goede banen te leiden.

Stock Sale vanaf dinsdag 29 oktober

Speciaal voor jou gaan de deuren naar onze stock sale een avond eerder open dan de officiële start. Tijdens deze stock sale hangen vorige wintercollecties met flinke kortingen voor je klaar.

Jewelry event by LJ op zaterdag 5 oktober

Aankomende zaterdag vanaf 11:00 uur hebben we weer iets leuks: Lynn van BY LJ komt naar de winkel. Zij neemt haar prachtige collectie handgemaakte sieraden mee en kan ter plekke iets moois voor je personaliseren.

Modeshow update

Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de modeshow. Om inspiratie op te doen voor alle sets die we gaan laten zien houden we alle najaarstrends goed in de gaten.

Modeshows 25 & 26 september

Ondanks dat het buiten nog lekker weer is, zijn we in de winkel alweer druk bezig met de nieuwe najaarscollectie. Tijdens de modeshow op 25 & 26 september laten we door middel van verschillende sets zien wat de trends zijn en hoe je deze kan combineren.

Hogere kortingen

Woensdag 17 juli start het Zomerfestival.IJmuiden. Met op zaterdag 20 juli de welbekende jaarmarkt. Speciaal voor deze dag hebben wij op geselecteerde items hoge kortingen.

Sunshine on my mind

We inspireren je met sets voor de kille wisselvallige dagen, maar laten natuurlijk ook graag onze zomercollectie zien. Wellicht voor in de vakantiekoffer. Bekijk lekker alle foto's.

Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag. We geven een aantal cadeautips en inspireren je direct met zonnige voorjaarssets. In de winkel adviseren we je graag en de koffie, of thee, staat altijd klaar.

Kortingen tot 70%

t/m zaterdag 13 april is het Stock Sale: de zomercollectie van vorige jaren hangt met kortingen tot 70% in de rekken. En bij 6 of meer artikelen ontvang je nog eens 10% extra bonkorting!

5 jaar Bij Bo

Het lijkt ons geweldig om dit eerste jubileum op zaterdag 6 april te vieren. De dag wordt om half 10 feestelijk gestart met een (gratis) champagne ontbijt.

Modeshows 27 & 28 maart

De eerste warme zonnestralen en alle mooie voorjaarsbloemen maken ons vrolijk: spring is coming! Dit fijne gevoel betekent tegelijkertijd dat alles wat je vorige week nog...

In de Thalys naar Parijs

We zijn vorige week weer een dag in Parijs geweest voor inkoop. Inmiddels is alles uitgepakt en mooi ingehangen. Tijdens ons "Make-up Check" event is dus genoeg nieuws te zien.

Make-up tas check

Speciaal voor jou hebben wij op donderdag 28 februari van 19:00 tot 21:00 uur een Beauty Specialist van ICI PARIS XL in huis gehaald.

Laatste sale ronde

We hebben nog veel moois hangen, dus kom gezellig langs en verwen jezelf met de pareltjes uit onze uitverkoop.

Hogere stapelkortingen

We hebben nog veel moois hangen, dus kom gezellig langs en verwen jezelf met de pareltjes uit onze uitverkoop.

Food, fashion & fun

Op dinsdag 11 december om 19:45 uur ben je van harte welkom bij De IJmond Brasserie en Restaurant en word je hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels