Ontvang je onze nieuwsbrief?

Via onze nieuwsbrief krijg je maximaal twee keer per maand post van ons in je inbox! Op deze manier houden we je over alles op de hoogte. Hieronder vind je het archief met de laatst verstuurde nieuwsbrieven. Laat je onderaan de website meteen je e-mailadres achter? Dan mis je voortaan niks meer!

Nieuws

Virtuele modeshow en extra gezelligheid

Het is oktober en hartje herfst. De mooie kleuren aan de bomen worden zichtbaar en het wordt kouder. Wat trekken we aan?

Zomer essentials

Ben je klaar voor de hitte? Van lange rokken tot basic bermuda's, met deze outfits kom je de tropische dagen stijlvol door.

Sale on selected items

De uitverkoop is begonnen. Net even anders dan jullie van ons gewend zijn. De geselecteerde sale items hangen namelijk gewoon tussen onze nieuwe en basis collectie.

Ons spaarpunten systeem wordt beëindigd

Na 6 jaar wordt ons spaarpuntensysteem beëindigd. Door de vele spaarkaarten die bij allerlei winkels worden aangeboden, raakt men het spoor bijster en merken wij dat er minder animo is...

It’s showtime

Onze vorige live modeshow zonder fysiek publiek was een groot succes. En aangezien er genoeg moois in de winkel hangt om te showen, organiseren wij 'm gewoon nog een keer. Dus schrijf donderdag 23 april om 19:30 uur in je agenda.

Een bosje tulpen cadeau bij je aankoop in de winkel

Lieve allemaal, Een bericht van ons over hoe wij omgaan met het coronavirus. Natuurlijk hebben ook wij maatregelen, maar tegelijkertijd zijn wij bezig met brainstormen over extra service.

Modeshow 25 & 26 maart

Het is voor vele echt al een vast uitje op de agenda, maar mocht je nog niet bekend zijn met de modeshows leggen we graag nog even uit wat je kan verwachten.

Jewelry event by LJ op zaterdag 5 oktober

Aankomende zaterdag vanaf 11:00 uur hebben we weer iets leuks: Lynn van BY LJ komt naar de winkel. Zij neemt haar prachtige collectie handgemaakte sieraden mee en kan ter plekke iets moois voor je personaliseren.

Modeshow update

Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de modeshow. Om inspiratie op te doen voor alle sets die we gaan laten zien houden we alle najaarstrends goed in de gaten.

Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag. We geven een aantal cadeautips en inspireren je direct met zonnige voorjaarssets. In de winkel adviseren we je graag en de koffie, of thee, staat altijd klaar.

Kortingen tot 70%

t/m zaterdag 13 april is het Stock Sale: de zomercollectie van vorige jaren hangt met kortingen tot 70% in de rekken. En bij 6 of meer artikelen ontvang je nog eens 10% extra bonkorting!

5 jaar Bij Bo

Het lijkt ons geweldig om dit eerste jubileum op zaterdag 6 april te vieren. De dag wordt om half 10 feestelijk gestart met een (gratis) champagne ontbijt.

Helena Hart Styling Event

Op vrijdag 19 oktober komt Helena Hart haar prachtige collectie presenteren. Thema: ‘you can leave your pants on’.

Helena Hart Event

Op vrijdag 19 oktober komt Helena Hart haar prachtige collectie presenteren. Een mannequin showt direct alle looks.