Ruilen & retourneren

Het kan gebeuren dat je jouw aankoop wilt ruilen voor een andere maat. In dat geval kun je een mail sturen naar info@jackyhart-bijbo.nl en vermeld daarin:

je naam, ordernummer en product.
Hierna kun je de retour (op eigen kosten) met bijhorende pakbon terug sturen naar onderstaand postadres. De retour dien ik binnen 14 werkdagen te ontvangen, anders kan ik deze helaas niet meer voor je verwerken.

Bij Bo
Kennemerlaan 94
1972 ER IJmuiden

Vervolgens zorg ik dat je de gewenste maat kunt bestellen (mits deze op voorraad is) zonder dat je daar verzendkosten voor hoeft te betalen.

Retourneren

Indien je aankoop niet overeenkomt met wat je in gedachten had, dan gelden de volgende stappen:

 1. Stuur een mail naar info@jackyhart-bijbo.nl met je naam, ordernummer, product en IBAN-nummer. Ik zou het zeer op prijs stellen als je de reden van retour vermeldt, dan kan ik hier tijdens inkoop rekening mee houden. Je bent hiertoe niet verplicht.
 2. Stuur je retour (op eigen kosten) mét pakbon terug naar onderstaand postadres. De retour dien ik binnen 14 werkdagen te ontvangen, anders kan ik deze helaas niet meer voor je verwerken.
  Bij Bo
  Kennemerlaan 94
  1972 ER IJmuiden
 3. Als ik jouw retour heb ontvangen, dan stuur ik je een creditnota per mail. Je kunt het geld binnen 7 dagen op je rekening of PayPal account verwachten.

Regels voor ruilen en retourneren

 • Als het product gedragen, gewassen, beschadigd of vies is kan ik deze niet terugnemen
 • Aan het artikel dient het prijskaartje nog bevestigd te zijn
 • De kosten van retourzending zijn voor de afzender
 • De retour dien ik binnen 14 werkdagen te ontvangen

Verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen

Mocht je een verkeerd item geleverd krijgen of het artikel is bij ontvangst beschadigd dan kan je dit melden door een mail te sturen naar info@jackyhart-bijbo.nl. Vermeld in deze mail je naam, ordernummer, het verkeerde product of beschadiging (het liefst met foto). In dit geval betaal ik de retourkosten door het terugstorten van het bedrag op je rekening.