Dit ervaren en enthousiaste team staat voor je klaar om je professioneel te adviseren over trends, combinaties en pasvormen voor jouw figuur!

Dus, wil je minder zwart in je kledingkast? Heb je een nieuwe garderobe nodig door gewichtsverandering? Weet je nooit wat je op die ene rok, broek of jurk moet dragen? Of ben je heel nieuwsgierig naar de nieuwe trends? Kom gezellig bij ons langs, we helpen je graag.

Heb je voorkeur wie jou advies geeft?
Laat het ons telefonisch (0255) 517 494, via WhatsApp 06 826 843 12 of per e-mail weten.

Bo | Eigenaresse Bij Bo

Sinds april 2014 doe ik elke dag met veel plezier mijn best om in mijn winkel Bij Bo een toegankelijke mooie collectie neer te zetten die samen met de collectie van buurvrouw Jacky Hart voor nog meer diversiteit zorgt. Ik houd mij bezig met inkoop, management en klanten adviseren, die afwisseling vind ik erg leuk. Voor mij is het heel belangrijk dat klanten op een ongedwongen manier in onze winkel kunnen rondkijken en, wanneer zij willen, de aandacht en het advies krijgen die zij verdienen. Ik probeer zo goed mogelijk de stijl en wensen van de klant te achterhalen om passende items uit onze collectie te kunnen laten zien en combineren.

Mijn eigen stijl is elke dag anders, het is maar net waar ik zin in heb. Soms kan dat op dinsdag een mooi jurkje zijn en op zaterdag een losvallende broek.

Lees hier meer over Bo.

Bo

Dominique | Stylist | Visual Merchandiser

Ik ben in januari 2019 begonnen om het team te komen versterken. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met de mode en handel opleiding en ben nooit meer weggegaan uit de mode branche. Doordat ik in verschillende bedrijven heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan. Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat werken in een boutique is wat ik wil. Het persoonlijke contact met de klanten en het stukje advies in combineren is toch waar me hart ligt. Ik help iedereen met veel enthousiasme en wil het plezier in m’n werk ook overbrengen naar de klanten.

Jennefer | Stylist | Visual Merchandiser

Ik wil mezelf graag even voorstellen aan jullie; mijn naam is Jennefer van Schevikhoven, ik woon en werk sinds juni 2017 in IJmuiden. Ik kom oorspronkelijk uit Utrecht en ben al sinds 2004 werkzaam in de mode en doe dit na al die tijd nog steeds met veel passie. Het leukste van dit vak is als je je klanten van top tot teen kan aankleden en jij hen eerlijk en oprecht kan adviseren en zij tevreden de deur uit gaan. Dat vind ik het allerbelangrijkst.

Mijn eigen style van mode is casual/stoer. Hier voel ik mezelf het lekkerst in. Ik zou de klanten dan ook willen meegeven, accepteer jezelf hoe je bent, dan zal de kleding veel mooier staan en zal je jezelf veel zekerder gaan voelen. Schoonheid komt van binnen uit.

Jennefer

Jacomien

Jacomien | Eigenaresse Jacky Hart

Het begon voor mij allemaal 30 jaar (!) geleden met mijn eigen winkel in Egmond aan zee. Toen ik in 1997 naar de Kennemerlaan verhuisde met Jacky Hart moest ik alles weer opnieuw opbouwen, maar had binnen een korte tijd gelukkig weer een trouwe klantenkring. Dit heeft mij altijd nieuwe inspiratie en motivatie gegeven om mijn winkel zo up-to-date, mooi en toegankelijk mogelijk te houden. Tot nu toe lukt dat nog steeds en daar ben ik trots op! Ik wil graag dat klanten zich op hun gemak voelen en ben blij dat ze zo trouw gebruik willen maken van onze vakkenis en liefde voor het vak.